AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasına ağlamak

Kahve falında ölmüş babasına ağlamak

Kahve falında ölmüş babasına ağlamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, darlığa düşeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalettir.

Kahve falında ölmüş babasına ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalettir.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında baba ağladığını görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının ağladığını görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına ağlamak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen baba için ağlamak sorunların ve dertlerin biteceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında babasına ağlamak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babaya sarılıp ağlamak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir