AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanla konuşmak

Kahve falında ölmüş babanla konuşmak

Kahve falında ölmüş babanla konuşmak verilen sözlerin tutulacağına, namının yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanla konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında ölmüş babayla konuşmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babayla konuşmak refah içinde yaşayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasıyla konuşmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanla konuşmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir