AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanızla konuşmak

Kahve falında ölmüş babanızla konuşmak

Kahve falında ölmüş babanızla konuşmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, daha çok dünya malı edineceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanızla konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında vefat etmiş babayla konuşmak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin babasıyla konuşmak kolaylıklara kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babayla konuşmak parasının ve malının da artacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babayla telefonda konuşmak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş olan babayla konuşmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sevilen birinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasıyla konuşmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir