AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin babasıyla konuşmak

Kahve falında sevgilinin babasıyla konuşmak

Kahve falında sevgilinin babasıyla konuşmak haksızlığa uğranacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yalnız kalınacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin babasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla konuşmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanızla konuşmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat etmiş babayla konuşmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayla konuşmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında baba konuşmak hakkını yedirtmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir