AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek

Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek

Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü öpmek kötü günlerinin biteceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölü yüzü öpmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü öpmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında yüz öpmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında babasının el öpmek ölümcül hastalıklara işaret, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın el öpmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalettir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir