AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü öpmek

Kahve falında birinin yüzünü öpmek

Kahve falında birinin yüzünü öpmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü öpmek gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Kahve falında ölü yüzü öpmek esenlik bulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü öpmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü öpmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında yüz öpmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı birini öpmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında birini boynundan öpmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir