AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne babanı görmek

Kahve falında ölmüş anne babanı görmek

Kahve falında ölmüş anne babanı görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sorunların çözüleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anne babanı gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında anne baba ve kardeşleri görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında annesini babasını görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalettir.

Kahve falında annesiyle babasının ayrıldığını görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, özel hayatında mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babayı görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babasının ilişkiye girdiğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında anne baba öldüğünü görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş baba ve anne görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir