AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabanı görmek

Kahve falında ölmüş akrabanı görmek

Kahve falında ölmüş akrabanı görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, işinde itibar edineceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, tatsız durumların yaşanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş akrabanı gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu görmek kimden akıl soracağına, tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayla evlendirilmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında akrabalarla küsmek daha fazla mal sahibi olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir akrabasını görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir akrabasını görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında akraba evinden kovulmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın memesini görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir