AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabasını görmek

Kahve falında bir akrabasını görmek

Kahve falında bir akrabasını görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalettir.

Kahve falında bir akrabasını gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında uzak akrabasını görmek her geçen gün sorunların artacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabaların toplandığını görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalettir.

Kahve falında eski akraba görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabayla karşılaşmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalarla beraber olmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın ameliyat olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanı sakallı görmek dualarının karşılığını göreceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir