AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmış incir görmek

Kahve falında olgunlaşmış incir görmek

Kahve falında olgunlaşmış incir görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış incir gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Kahve falında olgunlaşmış incir yemek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında olgun incir görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında olgun incir toplamak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmış incir görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah olgun incir yemek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kazançta zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında olgun incir yemek zor ve karamsar günler geçireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış incir görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış portakal görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir