AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış incir görmek

Kahve falında olgunlaşmamış incir görmek

Kahve falında olgunlaşmamış incir görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış incir gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Kahve falında olgun incir görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmış incir yemek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah olgun incir yemek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış incir görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında olgun incir toplamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış incir görmek ekmeğinin verimli olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında olgun incir yemek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun şeftali yemek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir