AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış üzüm görmek

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm görmek

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, birlikteliğe başlayacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgun üzüm görmek küs arkadaşların barışacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış üzüm görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında olgun üzüm yemek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm yemek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış domates görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmış elma görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir