AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmış elma görmek

Kahve falında olgunlaşmış elma görmek

Kahve falında olgunlaşmış elma görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış elma gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Kahve falında olgunlaşmış elma görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, eş ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında olgun elma yemek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış elma görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında olgun elma görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgun kavun yemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış meyve görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, işsizin iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış zeytin görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında olgun üzüm yemek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir