AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, işlerin günden güne artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı toplamak evine haciz geleceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına rivayet eder.

Kahve falında olgun kayısı toplamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet eder.

Kahve falında olgun kayısı yemek maddi zararın büyük olacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı yemek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgun kayısı görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir