AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış elma görmek

Kahve falında olgunlaşmamış elma görmek

Kahve falında olgunlaşmamış elma görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hedeflerini tutturamayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmamış elma gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında olgunlaşmış elma görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış elma görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgun elma yemek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında olgun elma görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Kahve falında olgun kavun yemek en büyük acılarının dineceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgun karpuz görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı görmek ticaretin açılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında olgun yemiş görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir