AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen görmek

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen görmek

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında böğürtlen toplayıp yemek beklentilerin gerçekleşeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böğürtlen suyu görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işarettir.

Kahve falında dalında böğürtlen görmek acı veren kazalara, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında birinden böğürtlen almak işindeki bereketin de çoğalacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böğürtlen görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böğürtlen topladığını görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir