AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle yemek yemek

Kahve falında sevdiği kişiyle yemek yemek

Kahve falında sevdiği kişiyle yemek yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, büyük adımlar atacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yemek yapmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yemek yemek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yemek yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden tokat yemek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuk yapmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek merdiven atlayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir