AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin öldüğüne ağlamak

Kahve falında bir kişinin öldüğüne ağlamak

Kahve falında bir kişinin öldüğüne ağlamak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin öldüğüne ağlamak gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Kahve falında bir kişinin öldüğüne ağlamak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, dileklerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin ağladığını görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin ağladığını görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyle ağlamak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin ağladığını görmek sorunsuz geçeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Kahve falında ölü bir kişinin ağladığını görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir