Kahve falında ölen insana su vermek

Kahve falında ölen insana su vermek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, zengin bir hayat süreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen insana su vermek gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında insanlara su vermek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, geri planda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta insana su vermek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir insana su vermek sermaye elde edeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir insana su vermek yaşam enerjisi ile dolacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş insana su vermek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde insan görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ölü bir insana su vermek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen insana su vermek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir