AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir insana su vermek

Kahve falında ölmüş bir insana su vermek

Kahve falında ölmüş bir insana su vermek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insana su vermek gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Kahve falında ölen insana su vermek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bir insana su vermek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir insana su vermek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, kendisiyle övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde insan görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insana su vermek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işlerin sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında ölü insana su vermek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında insanlara su vermek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine inanılır.

Kahve falında bir insana su vermek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, afiyette ve keyifte olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir