AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi için ağlamak

Kahve falında abi için ağlamak

Kahve falında abi için ağlamak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, aile hayatlarını bozulacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi için ağlamak gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Kahve falında abi için ağlamak iş hayatında çok zarar edileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında abilerini görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında abinin düğününü görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında ölen abiyi görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında vefat eden abiyi görmek kızgınlıkların geçeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında abi öpmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Kahve falında büyük abi görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir