AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dedemizi görmek

Kahve falında ölen dedemizi görmek

Kahve falında ölen dedemizi görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen dedemizi gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş dedeyi hasta görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü dedeni görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedenin sesini duymak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında dedemin öldüğünü görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedeyle konuşmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dededen para almak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dedesiyle evlenmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dede ve anneyi görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir