AnaSayfa / Genel / Kahve falında unutkanlık yaşamak

Kahve falında unutkanlık yaşamak

Kahve falında unutkanlık yaşamak aile hayatına adım atılacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında unutkanlık yaşamak gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Kahve falında unutkanlık yaşamak hayata karşı cesaretini kıracağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında unutkan olduğunu görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında unutkan olmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına inanılır.

Kahve falında eski çağda yaşamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yaşadığı şehri görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında ilişki yaşamak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında zelzele yaşamak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda yaşamak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir