AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin iskeletini görmek

Kahve falında ölen birinin iskeletini görmek

Kahve falında ölen birinin iskeletini görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin iskeletini gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında yürüyen iskelet görmek büyük bir adım atılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında dinazor iskeleti görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalettir.

Kahve falında yanmış iskelet görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında fare iskeleti görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Kahve falında insan iskeleti görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü iskelet görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafa iskeleti görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan iskeleti görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir