AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yeniden evlendiğini görmek

Kahve falında başkasının yeniden evlendiğini görmek

Kahve falında başkasının yeniden evlendiğini görmek gamsız bir hayat süreceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işinden ve parasından olacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında eski eşiyle yeniden evlenmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birinin yeniden evlendiğini görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, işveren pozisyonuna geleceğine yorulur.

Kahve falında evliyken yeniden evlenmek hayalkırıklığı duyacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeniden eşiyle evlenmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında eşinin yeniden evlendiğini görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek yeniden evlenmek içine büyük bir huzurun dolacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşle yeniden evlenmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir