AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli korkmak

Kahve falında sürekli korkmak

Kahve falında sürekli korkmak fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, can derdine düşeceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine inanılır.

Kahve falında sürekli korkmak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında sürekli korkmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalettir.

Kahve falında sürekli biriyle kavga etmek inancını bir kenara atacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Kahve falında sürekli zıplamak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında sürekli koştuğunu görmek borçların gittikçe artacağına, gelirinin artacağına işarettir.

Kahve falında sürekli karabasan görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli aşık olduğun kişiyi görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı ölüyü görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli para bulmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir