AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli ölen anneyi görmek

Kahve falında sürekli ölen anneyi görmek

Kahve falında sürekli ölen anneyi görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kara kara düşüneceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli ölen anneyi gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Kahve falında sürekli anneyi görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işarettir.

Kahve falında sürekli anne görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli ölmüş anneyi görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sürekli ölen anneyi görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli yılan görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli fare görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli araba sürmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında sürekli gülmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir