AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini canlı görmek

Kahve falında ölen birini canlı görmek

Kahve falında ölen birini canlı görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rakiplerini yeneceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini canlı gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında mezara canlı gömülmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su canlısı görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ölü bebeği canlı görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı balık pişirmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına inanılır.

Kahve falında canlı piliç görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen komşuyu canlı görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınpederini canlı görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir