AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden tesbih almak

Kahve falında ölen birinden tesbih almak

Kahve falında ölen birinden tesbih almak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden tesbih almak gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek epey bir zarara uğrayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet eder.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih yemek kısmetinin ve talihinin açılacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbihat yapmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tesbih dağıldığını görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında başkasından tesbih almak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi tesbih görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inciden tesbih görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir