AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden havlu almak

Kahve falında ölen birinden havlu almak

Kahve falında ölen birinden havlu almak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yersiz yere suçlanacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinden havlu almak gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında havlu yemek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havlu sarılmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında pembe banyo havlusu görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Kahve falında siyah havlu görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa havlu sarmak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havluya sarılmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında havlu kenarı görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Kahve falında havluyla dolaşmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir