AnaSayfa / Genel / Kahve falında frezya çiçeği görmek

Kahve falında frezya çiçeği görmek

Kahve falında frezya çiçeği görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, fakirlikten kurtulmaya, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında frezya çiçeği gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Kahve falında frezya çiçeği görmek kötü işlere girmeyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında frezya görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında çiçek çelenk görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli çarşaf görmek sağlığının da yerine geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına inanılır.

Kahve falında çiçek kokladığını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmene çiçek vermek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında açelya çiçeği görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir