AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürke sarılmak

Kahve falında atatürke sarılmak

Kahve falında atatürke sarılmak hataların telafi edileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürke sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında atatürkue sarıldığını görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ata binmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata sarıldığını görmek saygınlık göreceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında atatürke sarılmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ata sarılmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Kahve falında ata sarılmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında atama görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ata görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir