AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata sarılmak

Kahve falında ata sarılmak

Kahve falında ata sarılmak alınan borçların ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, şansa, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata sarılmak gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında ata sarıldığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürkue sarıldığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürke sarılmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ata sarılmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ata binmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata sarılmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmen olarak atanmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf ata binmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir