AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle ağlamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle ağlamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle ağlamak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında sevdiğin kişinin ağladığını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin ağladığını görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, geleceğine bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak hayatına bakacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ağlamak stres içinde günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişi için ağlamak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir