AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata bakmak

Kahve falında ata bakmak

Kahve falında ata bakmak yiyip içeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata bakmak gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Kahve falında ata bakmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin ata bindiğini görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Kahve falında mor ata binmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkü defnetmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret eder.

Kahve falında memur olarak atanmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında işe atandığını görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin ata bindiğini görmek adının yayılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında atatürkün evini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir