AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bebeğini emzirmek

Kahve falında ölen bebeğini emzirmek

Kahve falında ölen bebeğini emzirmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, verilen kararların geri çekileceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen bebeğini emzirmek gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Kahve falında başkasının bebeğine süt emzirmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ikiz erkek bebek emzirmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği olduğunu ve emzirdiğini görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulur.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bebekleri emzirmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebeği emzirmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden bebek emzirmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir