AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bir kadının bebek emzirmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında bekar birinin bebek emzirmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bebek emzirmek güçten düşeceğine, yorulacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında bekarın bebek emzirdiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bekarın bebek emzirmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir