AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen balık görmek

Kahve falında ölen balık görmek

Kahve falında ölen balık görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölen balık gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Kahve falında boynuzlu balık görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında garip balıklar görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında halıda balık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına inanılır.

Kahve falında balık avlanmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ızgarada balık pişirmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş balık tutmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük küçük balık görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir