AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık avlanmak

Kahve falında balık avlanmak

Kahve falında balık avlanmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kazancının hiç azalmayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında balık avlanmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında balık avlanmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, insanların saygısının kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında balık avlandığını görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, pek az kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde avlanmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sapanla avlanmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında karda avlanmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda avlanmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın avlandığını görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla avlanmak mutlu olacağına ve güleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir