AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürk portresi görmek

Kahve falında atatürk portresi görmek

Kahve falında atatürk portresi görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürk portresi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Kahve falında atatürk portresi görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portre çizmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portre çizdirmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portre görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle ata binmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir işe atanmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına inanılır.

Kahve falında boz ata binmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ata su vermek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir