AnaSayfa / Genel / Kahve falında portre çizdirmek

Kahve falında portre çizdirmek

Kahve falında portre çizdirmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında portre çizdirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında portre çizdirmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında portre çizmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portre görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Kahve falında atatürk portresi görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç resmi çizmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında proje çizmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa çizmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Kahve falında bebek resmi çizmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir