AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaanneyi görmek

Kahve falında ölmüş babaanneyi görmek

Kahve falında ölmüş babaanneyi görmek yüzünün güleceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babaanneyi gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında babaanneyle kavga etmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında babaannesinin dirildiğini görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneanne ve babaanne görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babaanneyi öldürmek borçlarının kendisini çok aşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaanneyi ölmüş görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babaanne görmek kısmetlerin günden güne artacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş babaanneyi görmek işlerin günden güne bozulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaanne öpmek kısmetli bir işe atılmaya, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir