AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneye su vermek

Kahve falında ölen anneye su vermek

Kahve falında ölen anneye su vermek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen anneye su vermek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneye su vermek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında annesinin suya düştüğünü görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye su vermek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında annenin elinden su içmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında anneden su almak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında anneye su içmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne elinden su içmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir