AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen amcasını canlı görmek

Kahve falında ölen amcasını canlı görmek

Kahve falında ölen amcasını canlı görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yüzlerin asılacağına, bedeninin şifa bulacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen amcasını canlı gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş amcasını canlı görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölen amcasını canlı görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen amcaya sarılmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca ve hala görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında amcayı hasta görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcaya su vermek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin amcasını görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında amcamın elini öpmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir