AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen abini görmek

Kahve falında ölen abini görmek

Kahve falında ölen abini görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında ölen abini gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında abi anne görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, özgüveninde artış yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyi asker görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında abi öpmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işaret eder.

Kahve falında abi evlenmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun abini görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında abi kardeş görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü abiyi görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında baba ve abi görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir