AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölecek hasta görmek

Kahve falında ölecek hasta görmek

Kahve falında ölecek hasta görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yeni bir yola gireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Kahve falında ölecek hasta gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine girmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı hasta görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastane ve hasta görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin hasta olduğunu görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi hasta görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğini hasta görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir