AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğini hasta görmek

Kahve falında köpeğini hasta görmek

Kahve falında köpeğini hasta görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğini hasta gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında köpeğin hastalandığını görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin hasta olduğunu görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Kahve falında hasta beyaz köpek görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında köpeğini hasta görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğinin hastalandığını görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında köpeği hasta görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bir köpek görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta köpek görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir