AnaSayfa / Genel / Kahve falında öleceğini hissetmek

Kahve falında öleceğini hissetmek

Kahve falında öleceğini hissetmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında öleceğini hissetmek gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında cin varlığı hissetmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suçlu hissetmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşüyormuş gibi hissetmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini çirkin hissetmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında görünmeyen varlık hissetmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir