AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldüğünü hissetmek

Kahve falında öldüğünü hissetmek

Kahve falında öldüğünü hissetmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında öldüğünü hissetmek gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Kahve falında öldüğünü hissetmek yakında işlerinin aksayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü hissetmek zararların üst üste geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini hissetmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında eşinin aldattığını hissetmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ekonomik gücün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusu hissetmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, insanların hayranlığını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ağırlık hissetmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında kendini güvende hissetmek zahmetli bir işin sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir