AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusun üzerinden uçmak

Kahve falında okyanusun üzerinden uçmak

Kahve falında okyanusun üzerinden uçmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, iyi şartlara kavuşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sözleri tutulacağına, kolaylık elde edeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusun üzerinden uçmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Kahve falında okyanus üzerinde uçmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusta uçmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına alamet eder.

Kahve falında okyanus üstünde uçmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında okyanusun üzerinden uçmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında okyanusta olmak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında okyanus üzerinde yürümek yeni malların alınacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında okyanusa görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı okyanus görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir